Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Flickr
Pinterest
Blogger

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon!

Keresés

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!

Szolgáltatási rendszer

Futárszolgálat

  Cégünk célja, hogy küldeményeit gyorsan és megbízhatóan kézbesítse belföldön és külföldön egyaránt. Elsősorban kiscsomag szállítás a profilunk.

Versenyképes árainkkal és megbízhatóságunkkal emelkedünk ki a tömegből, ezt bizonyítja a másnapi sikeres kézbesítés 96%-os aránya.

Szolgáltatási rendszerünk általános jellemzői:

-         Háztól- házig szállítás minden egyes címre,

-         Csomagkézbesítés a felvételt követő munkanapon ( 8-17 óráig ),

-          Heti rendszerességű, készpénzes elszámolás,

-         Sikeres másnapi kézbesítés aránya 96% (Sikertelen kézbesítés esetén a második kiszállítási kísérlet díjmentes), nem kézbesíthető csomag díjmentes visszaszállítása a feladónak,

-         Mindennapos, előre lebeszélt időpontú csomagfelvétel, rendszeres csomagfeladásnál további kedvezmények,

Hogyan működik, lépésről-lépésre:

-         Ön felhív engem telefonon, és én kiviszek Önnek egy Szállítási megbízást, és kitöltés után már aznap elvisszük a csomagjait,

-         Az általam már előzőleg biztosított szállítólevelet pontosan kitöltve visszajuttatja nekem e-mailben 

-         A futár kiérkezéskor (általában 14-16 óra között) a csomagokat  felcímkézi,

-         A sikeres kézbesítést követően, heti rendszerességgel átutalom Önöknek az utánvét összegeket, vagy akár személyesen kiviszem, és készpénzben rendezzük az előző heti elszámolást. 

-         Az Ön által megadott címen vesszük fel a csomagot, és a megadott címre kézbesítjük. Futárunk csak abban az esetben adja át a küldeményt a címzettnek, ha az Ön által megjelölt összeget kifizeti. 

-         Csomagcserére is van lehetőség, amennyiben Önnek egyszerre kell csomagot küldenie, és onnan egy másikat visszaszállítania. Futárunk kiszállítja a csomagot a feladás másnapján, és felveszi a visszaszállítandó árut.

A csomagolásról:

-         A káresemények elkerülése érdekében csak megfelelően becsomagolt árukat veszünk fel. (Összepántolt, összeragasztott csomagot az ügyfél csak saját felelősségére adhat fel.)

-         Olyan csomag, amelyből hosszú, hegyes részek állnak ki, nem alkalmas a szállításra.

-         A dobozokat optimálisan ki kell használni, a teljes belső tér kitöltése megóvja az árut.

-         Törékeny áru hungarocellel vagy egyéb töltőanyaggal legyen körbevéve. A „Törékeny” címke alkalmazása nem mentesíti a feladót az áru természetének megfelelő csomagolási kötelezettség alól, nem védi meg az árut!

-         A csomagba helyezett üvegeket, flakonokat egymástól, és a doboz aljától, tetejétől is védőréteggel kell védenie.

-         Veszélyes áru még külső jelzéssel sem adható fel.

 

 

További hasznos tanácsok a megfelelő csomagoláshoz

Ha csomagot küldünk, akár belföldre, akár külföldre minden esetben kellő körültekintéssel kell gondoskodnunk a megfelelő csomagolásról, hiszen a szállító cég hiába vigyáz a küldeményre, ha nem megfelelő a védőborítása.

Néhány hasznos tipp a csomagoláshoz:

• A csomag tartalma meghatározza a csomagolás fajtáját, méretét és minden egyéb óvintézkedést, és igyekezzünk ennek megfelelően választani!

• Ha a doboz nincs megfelelően kitöltve, összenyomódhat, illetve ha túlságosan is telepakoljuk vagy kicsi, abban az esetben szétszakadhat, repedhet vagy kilyukadhat.

• Törekedjük a jó minőségű védőanyagok használatára: válasszunk erős és megfelelő teherbírású kartondobozt, minőségi ragasztót, és a célnak megfelelő hungarocell, buborékfólia, elválasztó karton és egyéb anyagokat kipárnázásra!

• Törékeny küldeményeket helyezzük a doboz közepére és jól tömjük ki az üres részeket, így gondoskodva a biztonságról!

• Ha a szállításra váró tétel állaga indokolja, zárjuk műanyag habfóliába vagy műanyag tasakba, és utána helyezzük a dobozba!

• Ha a csomag erős illattal, szaggal rendelkezik jól zárjuk le a dobozt!

• Az ízléses díszcsomagolással rendelkező szállítmányokat csomagoljuk dobozba, hiszen nem biztos, hogy megfelelő védelmet nyújt a díszdoboz.

• Gondoskodjuk a megfelelő címkézésről!

Ha a csomag megfelel a feltételeknek, biztos lehet benne, hogy épségben és sértetlenül megérkezik a címzetthez.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

A többit bízza ránk és küldjön csomagot futárcégünkkel!

 

 

 

 

 

 

 

Megbízható csomagküldés külföldre

Napjainkban a nemzetközi csomagforgalom és áruszállítás mindennapi tevékenységnek számít, azonban sajnos gyakran találkozhatunk olyan kellemetlen szituációkkal, hogy az általunk feladott csomagok nem érkeznek meg a címzetthez, vagy különböző sérülések és rongálódások találhatóak a küldeményen.

Az ügyfelek igényeinek maximális és megbízható kiszolgálása érdekében számos kedvező nemzetközi szolgáltatással rendelkező csomagszállító cég várja a megrendeléseket. Manapság nagy tömegeket érint a külföldi csomagszállítás, legyen szó rokonoknak, barátoknak vagy ismerősöknek szánt küldeményekről, valamint az üzleti életben partnercégek között lebonyolított forgalomról, melyek során kiemelten fontos a megbízhatóság. A külföldi csomagszállítás másik fontos tényezője, hogy a megbízók kedvező árakon vehessék igénybe a szolgáltatásokat, hiszen modern korunkban már nem luxusszolgáltatás a csomagkézbesítés.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállal csomagszállítást külföldre megbízható módon és kedvező árakon, az ügyfelek igényeinek maximális kiszolgálásával. Tekintse meg weboldalunk információit, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Autós futárszolgálat

Felgyorsult világunkban gyakran szükséges a gyors reagálás és ügyintézés, melynek keretein belül csomagok, levelek és egyéb küldemények gyors kézbesítésére van szükség a zökkenőmentes feladatmegoldás érdekében. A megszokott kézbesítési szolgáltatások gyakran megbízhatatlanok, lassúak, így szükségessé válik erre specializálódott cégek segítségét igénybe venni.

Az autós futárszolgálatok gyors, precíz és megbízható megoldást kínálnak minden olyan esetben, amikor szükséges adott időkorláton belül, diszkréció mellett eljuttatni küldeményeinket egy bizonyos célállomásba. A futárszolgálat különösen praktikus és gazdaságos megoldást kínál céges tevékenységek során, például hivatalos iratok kézbesítése az ügyfelek vagy telephelyek, partnerek között, bizalmas küldemények továbbítása során, valamint amennyiben a lehető legrövidebb időn belül szükséges eljuttatni a küldeményt.

Cégünk megbízhatóan, rövid időn belül, kedvező árakon és sérülésmentesen juttatja el küldeményeit a kívánt célállomásra, valamint autós futárszolgálatunk elsődleges célkitűzése, hogy az Ön személyes igényeinek eleget téve bonyolítsa le tevékenységét. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésre!

 

 

 

 

 

Rendszeres csomagküldés: Az igényeihez szabott kézbesítés

Napjainkban a csomagküldés és kézbesítés óriási piacot fed le a megnövekedett igények következtében, azonban mind üzleti, mind lakossági szinten a rendszeres csomagküldés megbízható kivitelezése nagyobb problémát jelent, hiszen ebben az esetben a speciális és egyéni igényekhez kell igazítani a szolgáltatási rendszer jellemzőit.

Cégünk sok éves tapasztalattal és modern profizmussal vállal rendszeres csomagküldési megbízásokat, melyek esetében az Ön igényeire szabjuk a kézbesítés folyamatát, ez által számos előnyhöz juthat:

  • • Pontos és kiszámítható kézbesítés: Az Ön által megadott paramétereknek és időbeli elvárásoknak maximálisan eleget téve nem kell aggódnia a kézbesítés sikeressége miatt.

  • • Gazdaságos megoldás: A rendszeres csomagküldési szolgáltatás személyre szabott árajánlatot jelent minden megrendelő számára.

  • • Rugalmas hozzáállás: A feladási cím vagy határidő rugalmasan alakítható az igényeinek megfelelően.

  • • Megbízhatóság: Cégünk garantálja, hogy minőségromlás nélkül, sértetlenül és biztonságosan kézbesítjük küldeményeit.

Ha megbízható és precíz kézbesítési szolgáltatást keres, amely rugalmasan az Ön igényeihez alakítható, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Elektromos eszközök csomagolása és kézbesítése

A különböző elektromos eszközök megkönnyítik, kényelmesebbé vagy szórakoztatóbbá teszik mindennapjainkat, ezért modern világunkban igen nagy mennyiségben vásárolják a fogyasztók ezeket az eszközöket. Azonban a vásárlást követően a szállítás vagy kézbesítés sokszor jelenthet komoly problémát, ha önerőből nem tudjuk megoldani, valamint, ha nem saját részre számára szánjuk ezeket.

Cégünk sok éves tapasztalattal vállalja elektromos eszközök szállítását megbízhatóan kül- és belföldön egyaránt, amelyhez a következő csomagolási jó tanácsokat vegyük figyelembe:

  • • A termékek eredeti csomagolása gyakran inkább reklámcélokat szolgál, mint a biztonságot, ezért mindig erősítsük meg a sérülések elkerülésének érdekében.

  • • A csomagolás során használjunk merev falú dobozokat és hézagmentesen töltsük ki a helyet a berendezés körül.

  • • Az elektronikus alkatrészek védelméért használhatunk antisztatikus csomagolást és védőcsomagolást is.

Amennyiben megbízható és precíz csomagkézbesítési szolgáltatást keres, tekintse meg weboldalunk információt, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

 

 

 

 

Nekünk belföld és vidék sem akadály!

Ugye Önnel is megesett már, hogy igénybe vette egy futárszolgálat vagy csomagkézbesítő cég szolgáltatásait, de a pénzéért nem azt kapta, amit várt, vagyis kifogástalan, gyors és szakszerű kiszolgálást?

Mi tudjuk, mennyire nehéz helytállni az egyre magasabb fogyasztói igények piacán, de épp ezért keményen meg is dolgozunk azért, hogy mi is ott legyünk a legjobbak között. Futárszolgálatunk új és meglévő ügyfelei számára vállal kézbesítést külföldre és belföldre is.

Ha azt szeretné, hogy küldeménye valóban oda érjen a megadott címre, méghozzá pontosan és sértetlenül, akkor csakis minket kell keresnie. Belföldön az ország egész területén vállalunk kiszállítást, vidékre és a fővárosban egyaránt. Bízza ránk küldeményét és futáraink rövid határidővel, gyorsan és kedvező áron kiszállítják az ország legtávolabbi pontjára is a csomagokat.

Vidék vagy főváros, nekünk nem jelent kihívást! Bízzon bennünk és engedje, hogy futárszolgálatunk elnyerje bizalmát! Ne várjon tovább, hívjon minket azonnal!

 

Lepje meg külföldön élő szerettét!

Sokan vagyunk úgy, hogy családtagunk, rokonunk vagy egy-egy közeli barátunk külföldre költözött, esetleg hosszabb időt tölt idegen országban. A külföldön való boldogulás nem könnyű, főleg, hogy az ember gyakran sokáig távol van a családjától, barátaitól és nem talál ott rögtön újabb ismerősöket. Ilyenkor érdemes az itthon maradt rokonoknak, barátoknak gondolnia a külföldön élő szerettükre és meglepni őt valami aprósággal, ami tartja benne a lelket a boldoguláshoz.

A külföldre történő csomagküldés postai szolgáltatással nem olcsó megoldás, és gyakran, ha nem helyeztetünk chipet a csomagba, el is tűnhet a küldemény. Nagyobb csomagok küldése esetén érdemes csomagküldő szolgáltatást választani, ahol szakemberek biztonsággal elszállítják a küldeményt előzetes egyeztetés alapján. Külföldre történő csomagküldés esetén ügyeljünk arra, hogy a küldemény megfelelően és biztonságosan legyen csomagolva, főleg akkor, ha sérülékeny dolgot szeretnénk továbbítani.

Ha Ön is egy megbízható és hatékony csomagküldő céget keres, forduljon hozzánk igényeivel, illetve felmerülő kérdéseivel!

 

 

 

 

 

 

Tanácsok külföldi csomagküldéshez

Csomagot küldeni külföldre mindig nagyobb kockázattal jár, mint egy egyszerű, belföldi szállítás, nemcsak a távolság miatt, de számos egyéb tényező is közrejátszik abban, hogy a kérdéses szállítmány épségben érkezik-e meg.

Külföldre történő csomagküldéskor érdemes gondosan kiválasztani a futárszolgálatot referenciák, ajánlások, tapasztalat alapján. Rendszeres kézbesítés esetén még kedvezményeket is kaphatunk.

  • • Nem szabad figyelmen kívül hagyni a csomag úticélját, pontosabban, hogy EU tagországok valamelyikébe érkezik-e a szállítmány vagy nem, hiszen különböző vámszabályok, illetve illetékek érvényesülnek.

  • • A csomag kézbesítéséhez a futárszolgálatnak a következő adatokra lesz szüksége: a csomag mérete, súlya, értéke, a csomagolás módja, tartalma, a kézbesítés pontos címe, illetve, hogy igényel-e különleges bánásmódot.

  • • Gondoskodni kell a megfelelő csomagoló anyagról és kitöltő anyagokról, ezek lehetnek újságpapír, hungarocell, fólia, illetve a kartondobozon kívül akár bőröndbe vagy faládába is csomagolhatunk.

Keresse fel futárszolgálatunkat, ha külföldön is biztonságban szeretné tudni értékeit és bízza ránk a csomagszállítást!

 

 

 

 

 

 

 

Csomagküldéssel kapcsolatos kérdéseivel és egyéni igényeivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

 

 

Copyright 2023 e-sprint.hu |All Rights Reserved

E-sprint Service Kft. | 1039 Budapest, Hadrianus utca 1. | 06-70/605-55-53 |