Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Flickr
Pinterest
Blogger

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon!

Keresés

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!

Rólunk

Futárszolgálatunk, a bontósok futára

 

   Cégünket 2012-ben alapítottuk, kifejezetten az autóalkatrész kereskedő és bontós kollégáink számára. Bontós berkeken belül sok futárokat érintő problémával találkoztunk, melyeket valószínű Önök is tapasztaltak, amennyiben még nem a mi partnerünk. Gondolunk itt az elveszett csomagokra, a kiszámíthatatlan csomagfelvétre, a csillagászati árakra, a több napos kiszállításra, a nem megfelelő biztosításra sérült küldemény esetén, az átutalásos fizetési rendszerre, és ami talán a legáltalánosabb, legsúlyosabb probléma, az a rendszertelen, több hetet-hónapot késő utánvét kifizetés. De az is lehet hogy tönkremegy a futárcég, és eltűnik kifizetés nélkül. Sajnos, ilyen is előfordult már…

 

  Kiemeltük azokat a címszavakat, amik megléte nélkül egy futárcég igen rövidéletű lesz, megbízhatatlan és ezáltal az Önök pénze is veszélybe kerülhet. Mások küzdenek ezekkel a gondokkal, amíg nekünk ezek az erősségeink. Jelenleg is sok nagy céget számláló partner listánk folyamatosan bővül, ami jól tükrözi cégünk megbízhatóságát, ami a legfontosabb, hiszen értéket és pénzt bíznak ránk. Tehát, ha a kiemeltek közül valamelyik negatívat tapasztalja, akkor itt lenne az ideje felkeresni minket. Hisz ezért lettünk.

  

Szállítunk más, nem autóalkatrészes cégeknek is. Célunk, hogy küldeményeit gyorsan és megbízhatóan kézbesítsük belföldön és külföldön egyaránt. Kiscsomagok szállítása a profilunk.

 

 Versenyképes árainkkal és megbízhatóságunkkal emelkedünk ki a tömegből, ezt bizonyítja a másnapi sikeres kézbesítés 96%-os aránya, a heti garantált készpénzes elszámolás, partnereink elégedettsége.

  Kérjük, tekintse meg a kiemelt partnerlistánkat, biztosan talál ott egy ismerőst, aki szívesen elmondja Önnek, hogy mennyire elégedett az E-Sprint Kft-vel, hiszen ígérni mindenki tud.

 

Reméljük, hamarosan Önt is a partnereink közt tudhatjuk!

 

 

 

Kun Enikő

cégvezető, ügyvezető

 

 

 

 

Copyright 2024 e-sprint.hu |All Rights Reserved

E-sprint Service Kft. | 1039 Budapest, Hadrianus utca 1. | 06-70/605-55-53 |