Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Flickr
Pinterest
Blogger

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon!

Keresés

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!

Rólunk

Futárszolgálatunk, a bontósok futára

 

   Cégünket 2012-ben alapítottuk, kifejezetten az autóalkatrész kereskedő és bontós kollégáink számára. Bontós berkeken belül sok futárokat érintő problémával találkoztunk, melyeket valószínű Önök is tapasztaltak, amennyiben még nem a mi partnerünk. Gondolunk itt az elveszett csomagokra, a kiszámíthatatlan csomagfelvétre, a csillagászati árakra, a több napos kiszállításra, a nem megfelelő biztosításra sérült küldemény esetén, az átutalásos fizetési rendszerre, és ami talán a legáltalánosabb, legsúlyosabb probléma, az a rendszertelen, több hetet-hónapot késő utánvét kifizetés. De az is lehet hogy tönkremegy a futárcég, és eltűnik kifizetés nélkül. Sajnos, ilyen is előfordult már…

 

  Kiemeltük azokat a címszavakat, amik megléte nélkül egy futárcég igen rövidéletű lesz, megbízhatatlan és ezáltal az Önök pénze is veszélybe kerülhet. Mások küzdenek ezekkel a gondokkal, amíg nekünk ezek az erősségeink. Jelenleg is sok nagy céget számláló partner listánk folyamatosan bővül, ami jól tükrözi cégünk megbízhatóságát, ami a legfontosabb, hiszen értéket és pénzt bíznak ránk. Tehát, ha a kiemeltek közül valamelyik negatívat tapasztalja, akkor itt lenne az ideje felkeresni minket. Hisz ezért lettünk.

  

Szállítunk más, nem autóalkatrészes cégeknek is, de elsősorban a bontósok számára specializálódott cégünk gond nélkül szállítja el a karosszéria elemeket, a vágott vasak nagy részét, a váltókat, motorokat, hátsóhidakat. Célunk, hogy küldeményeit gyorsan és megbízhatóan kézbesítsük belföldön és külföldön egyaránt. Elsősorban kiscsomagok szállítása a profilunk, de az 50 kg feletti, raklapos küldemények sem jelentenek problémát.

 

 Versenyképes árainkkal és megbízhatóságunkkal emelkedünk ki a tömegből, ezt bizonyítja a másnapi sikeres kézbesítés 96%-os aránya, a heti garantált készpénzes elszámolás, partnereink elégedettsége.

  Kérjük, tekintse meg a kiemelt partnerlistánkat, biztosan talál ott egy ismerőst, aki szívesen elmondja Önnek, hogy mennyire elégedett az E-Sprint Kft-vel, hiszen ígérni mindenki tud.

 

Reméljük, hamarosan Önt is a partnereink közt tudhatjuk!

 

 

 

Kun Enikő

cégvezető, ügyvezető

 

Copyright 2019 e-sprint.hu |All Rights Reserved

E-sprint Service Kft. | 1039 Budapest, Hadrianus utca 1. | 06-70/605-55-53 |