Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Flickr
Pinterest
Blogger

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon!

Keresés

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!
www.flickr.com
items in La-Fer-Car Kft. More in La-Fer-Car Kft. pool

A csomagolásról

Nehéz vagy terjedelmes küldemények szállítási árai, tudnivalói
 

Komplett motor (12.000 Ft)
Sajnos, ha egy motor csak a kartertől a szelepfedélig értendő, mert a perifériái nincsenek rajta, akkor is meghaladja az 50 kg-ot, tahát csak raklapon tudjuk elszállítani. Érdemes odafigyelni, hogy a motort jól rögzítsék a raklaphoz, az esetleges borulás, olaj illetve egyéb folyadékok kifolyása érdekében. 
 Raklapos küldemény esetén egy munkanappal előbb szíveskedjen jelezni, a szállítási költsége 12-14.000 Ft.

 
váltóVáltó (3.000-4.000 Ft)
A váltókat súly alapján szállítjuk, a fajtájuktól függően (dízel-benzines, stb) általában 3.000-5.000 Ft között. Igyekezzünk minél jobban befóliázni, és a differenciál művet ledugózni, mert a váltókban mindig marad annyi váltó olaj, hogy tönkretegyen más csomagokat is.
 


Hátsóhíd (4.500-9.000 Ft)
Főleg a francia alkatrészesek körében népszerű küldemény a hátsó híd. Ez elég eltérő súlyú szokott lenni, ezért egység áron visszük, kivéve ha átlépi az 50 kg-ot. A felújított hátsó hidak (Peugeot 206 vagy Citroen Berlingo, teljesen mindegy) egység ára 4.500 Ft/fuvar, tehát ha cserét is kell visszahoznunk, akkor 9.000 Ft. Amennyiben bontott hídról beszélünk, akkor érdemes a fékeket leszedni (dob, tárcsa, nyereg), és külön küldeni második csomagként, mert ha 50 kg felett lesz a súly, akkor az már raklapos küldeménynek minősül, és az 12.000 Ft költséggel bír. Viszont ha két csomagba küldjük, akkor 6.500-7.000 Ft-ból megúszhatjuk a szállítási díjat. 

 Oldal,-hátsó ajtó (2.300-4.500 Ft)

 

 

 

További hasznos tanácsok a megfelelő csomagoláshoz

Ha csomagot küldünk, akár belföldre, akár külföldre minden esetben kellő körültekintéssel kell gondoskodnunk a megfelelő csomagolásról, hiszen a szállító cég hiába vigyáz a küldeményre, ha nem megfelelő a védőborítása.

Néhány hasznos tipp a csomagoláshoz:

• A csomag tartalma meghatározza a csomagolás fajtáját, méretét és minden egyéb óvintézkedést, és igyekezzünk ennek megfelelően választani!

• Ha a doboz nincs megfelelően kitöltve, összenyomódhat, illetve ha túlságosan is telepakoljuk vagy kicsi, abban az esetben szétszakadhat, repedhet vagy kilyukadhat.

• Törekedjük a jó minőségű védőanyagok használatára: válasszunk erős és megfelelő teherbírású kartondobozt, minőségi ragasztót, és a célnak megfelelő hungarocell, buborékfólia, elválasztó karton és egyéb anyagokat kipárnázásra!

• Törékeny küldeményeket helyezzük a doboz közepére és jól tömjük ki az üres részeket, így gondoskodva a biztonságról!

• Ha a szállításra váró tétel állaga indokolja, zárjuk műanyag habfóliába vagy műanyag tasakba, és utána helyezzük a dobozba!

• Ha a csomag erős illattal, szaggal rendelkezik jól zárjuk le a dobozt!

• Az ízléses díszcsomagolással rendelkező szállítmányokat csomagoljuk dobozba, hiszen nem biztos, hogy megfelelő védelmet nyújt a díszdoboz.

• Gondoskodjuk a megfelelő címkézésről!

Ha a csomag megfelel a feltételeknek, biztos lehet benne, hogy épségben és sértetlenül megérkezik a címzetthez.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Raklapos csomagolás

Különleges küldeményt készül elküldeni? Csomagja nagyobb vagy rendhagyóbb alakkal rendelkezik, mint a hagyományos küldemények, esetleg nagy mennyiséget kíván eljuttatni valahova?

Ha ilyen vagy ehhez hasonló problémával áll szemben, javasoljuk Önnek, hogy válassza a raklapos csomagküldést! Futárcégünk gondoskodik arról, hogy küldeménye épségben célba érjen, mindezt pedig gyorsan és kedvező költségek mellett éri el. Önnek csak annyi a dolga, hogy gondoskodik a raklapos küldemény megfelelő csomagolásáról.

Mit is kell tennie, hogy a feladni kívánt tárgy vagy tárgyak ne sérüljenek szállítás közben?

Először is gondoskodjon arról, hogy minden tárgy erősen oda legyen rögzítve a raklaphoz. Ha szükséges, válassza el a tárgyakat valamilyen merev karton, esetleg fém lappal. Ügyeljen arra, hogy sehol se lógjon le a raklapról a rögzítendő tárgy. Próbálja megtalálni azt a pozíciót, hogy a legkisebb helyet foglalják, és a legjobban illeszkedjenek egymáshoz a tárgyak. Ezután már csak a fóliázás van hátra: vastagon és alaposan tekerje körbe fóliával a raklapot, így elkerülheti a szállítás közben bekövetkező károkat.

A többit bízza ránk és küldjön csomagot futárcégünkkel!

Copyright 2024 e-sprint.hu |All Rights Reserved

E-sprint Service Kft. | 1039 Budapest, Hadrianus utca 1. | 06-70/605-55-53 |